Talen

Vijf eenvoudige lessen voor eindeloos barbecueplezier.

 

Aan de slag!

BBQ-eitje met Ganda-snippers en groene asperges

Ingrediƫnten

  • 6 hoeve-eitjes
  • 100 gr gandasnippers
  • 1 bundel groene asperges
  • 1 dl room
  • 1 bosje bieslook
  • Grof zout

Bereiding

Stap 1

Breek de eitjes met behulp van een mes schuin open op 2/3.

Stap 2

Grill de asperges beetgaar, snij ze middendoor en snipper de achterste gedeelten fijn. Hou de punten apart.

Stap 3

Klop de eitjes op samen met de room, de gandaham, de gesnipperde asperges en het bieslook. Kruid met peper en zout. Giet dit mengsel terug in de eierschalen en plaats ze op een schaal met grof zout, zo vallen ze niet om. Steek een 3-tal aspergepunten in de eitjes.

Stap 4

Plaats de schaal op de overdekte BBQ, op een matig vuur tot de vulling mooi opkomt.