Talen

Vijf eenvoudige lessen voor eindeloos barbecueplezier.

 

Aan de slag!

Gegrilde kalfslever met rabarbermoes

Ingrediënten

  • 200 gr kalfslever
  • 3 et suiker
  • 2 rabarberstengels
  • 1 appel
  • Snuifje kaneel
  • Peper en zout
  • Houten stokjes
  • Olijfolie
  • Pijnboompitten
  • Kervelpluksels

Bereiding

Stap 1

Snij de lever in gelijke blokjes en steek deze op een spiesje met kruiden. De spiesjes even kort grillen, de lever moet nog rosé zijn.

Stap 2

Pel de rabarber en snij hem in kleine stukjes. Stoof aan met een weinig water en de suiker. Eventueel mixen tot een gladde massa. Rooster de pijnboompitten. Gril enkele halve maantjes van de appel en bestrooi ze met kaneel.

Stap 3

Presentatie: schik op een bord een beetje rabarber met een spiesje lever en garneer met de gegrilde appel en kervel.