Talen

Vijf eenvoudige lessen voor eindeloos barbecueplezier.

 

Aan de slag!

Kalfsspiesjes op Toscaanse wijze

Ingrediënten

  • ½ courgette
  • ½ aubergine
  • 200 g kalfsbil
  • 4 kerstomaten
  • 1 dl olijfolie
  • Italiaanse kruidenmix
  • bamboe prikkers

Bereiding

Stap 1

Snijd de courgette en de aubergine in julienne

Stap 2

Snijd het kalfsvlees in blokjes van 3 bij 3 cm.

Stap 3

Steek afwisselend een stukje vlees en een kerstomaatje op een prikkertje.

Stap 4

Meng de olie en de kruiden en strijk de spiesjes hiermee in. Bestrooi nog eens extra met de Italiaanse kruiden.

Stap 5

Gril de spiesjes op een matig vuur.

Stap 6

Doe de groenteslierten in een glaasje en steek er een vleesspiesje in.