Talen

Vijf eenvoudige lessen voor eindeloos barbecueplezier.

 

Aan de slag!

Papillot van kabeljauw met tapenade van olijven

Ingrediƫnten

  • 200 g kabeljauwhaasje of skreinootje
  • 50 g sojascheuten
  • 1 theelepel olijventapenade
  • truffel (pasta of vers)
  • 1 lente-ui
  • peper en zout
  • olijfolie
  • kerveltakjes
  • aluminiumfolie

Bereiding

Stap 1

Snijd de kabeljauw in gelijke stukken.

Stap 2

Maak een bedje van sojascheuten op de aluminiumfolie en leg de vis erop. Doe op elk stukje vis een schepje olijventapenade.

Stap 3

Bestrooi de vis met de fijngesneden truffel en de lente-ui, kruid met peper en zout en overgiet met een scheutje olijfolie.

Stap 4

Vouw de aluminiumfolie dicht en leg de papillotten ca. 5 minuten op de barbecue tot de folie begint op te blazen.

Stap 5

Leg de papillotten aan de rand van het rooster en prik enkele gaatjes in de folie. Laat nog een zestal minuten rusten.

Stap 6

Presenteer op een bord met verse kervel en lente-ui.