Talen

Vijf eenvoudige lessen voor eindeloos barbecueplezier.

 

Aan de slag!

Toastje van peperkoek met kalfspaté/foie gras en witlofconfit

Ingrediënten

  • 1 stronk witlof
  • een scheutje appelazijn
  • 1 eetlepel fijne suiker
  • 4 sneetjes peperkoek
  • 50 g kalfspaté
  • 50 g (verse) foie gras
  • bieslooksnippers of kerveltakjes

Bereiding

Stap 1

Snijd het witlof fijn en stoof het in een beetje boter. Blus met appelazijn, bestrooi met suiker en laat karamelliseren.

Stap 2

Snijd de foie gras en de kalfspaté in plakjes.

Stap 3

Gril de peperkoek, snijd hem in driehoekjes en beleg met de kalfspaté en de (kort gegrilde) foie gras.

Stap 4

Serveer met witlofconfit en werk af met bieslook of kervel.